Hvem er egentlig MrBeast?

Publisert av J M den


MrBeast's virkelige navn er Jimmy Donaldson og er en mega populær YouTuber og filantrop kjent for sine overdådige og ofte veldedige stunt. Han fikk betydelig oppmerksomhet for videoene sine som inneholder store utfordringer, donasjoner og sosiale eksperimenter.

Født 7. mai 1998 i Kansas, USA, startet MrBeast sin YouTube-karriere i 2012 ved å lage innhold primært fokusert på videospill. Han ble imidlertid kjent i 2017 da han skiftet fokus for å lage oppsiktsvekkende videoer, ofte med imponerende handlinger av generøsitet. Innholdet hans dreier seg ofte om utfordringer, innsamlingsaksjoner og interaktive opplevelser for fansen sin.

MrBeasts videoer har ofte store gestikulasjoner og oppsiktsvekkende konsepter. For eksempel har han laget videoer der han teller til svært høye tall, tilbringer 24 timer under krevende forhold eller konkurrerer i utholdenhetsutfordringer. Han har også organisert "Siste som forlater" -utfordringer, der deltakerne konkurrerer om å vinne en betydelig pengepremie ved å tåle vanskelige omstendigheter eller overleve lengre enn konkurrentene som da han gjenskapet den populære Sør-Koreanske serien Squid Game.

En av MrBeasts bemerkelsesverdige egenskaper er hans filantropi. Han er kjent for sine veldedige tiltak og har donert store pengebeløp til ulike formål. Han organiserer ofte innsamlingsaksjoner, ofte i samarbeid med andre skapere eller selskaper, for å støtte initiativer som miljøvern, utdanning, sultbekjempelse og mer. MrBeast har blitt rost for å bruke plattformen sin til å ha en positiv innvirkning og inspirere andre til å gjøre det samme.

MrBeasts YouTube-kanal har vokst eksponentielt gjennom årene, samlet millioner av abonnenter og milliarder av visninger. Han har mottatt flere priser for innholdet sitt, inkludert flere Streamy Awards og en Shorty Award. Populariteten hans har også strakt seg utenfor YouTube, med en sterk tilstedeværelse på andre sosiale medieplattformer.

I tillegg til YouTube-karrieren har MrBeast også andre prosjekter. Han lanserte sin egen burgerkjede kalt "MrBeast Burger", som drives gjennom samarbeid med eksisterende restauranter. I tillegg er han kjent for sin Feastable sjokolade kolleksjon som du forøvrig kan handle hos oss. Denne sjokoladen skal være en sunnere variant og er laget av få ingredienser og gode råvarer og har dermed ikke kunstige ingredienser. 

Alt i alt har MrBeast hatt en betydelig innvirkning på YouTube-fellesskapet og utover. Gjennom sine underholdende videoer og vennlige handlinger har han samlet en dedikert fanskare og inspirert mange til å spre positivitet og gjøre en forskjell i verden.

← Eldre artikler Nyere artikler →

Artikler

RSS

Utlandet eller Norge- Hvor er det billigst å handle?

Av J M

Når man handler produkter fra en norsk butikk med varer importert fra utlandet kan ofte prisene oppleves som noe høye sammenlignet med utenlandske butikker, men...

Les mer

Er Prime drikkene lovlig eller ulovlig å selge i Norge?

Av J M

I begynnelsen av mai ble det publisert flere artikler i mediene med påstander om at de enormt populære Prime drikkene selges ulovlig i Norge. Grunnlaget...

Les mer