; Effekt & Bruk av G FUEL - Kjøp G FUEL tollfritt hos Fandrops.no

NORSK NETTBUTIKK & 1-3 DAGERS LEVERING 🚀
GRATIS FRAKT OVER 999🥳

G FUEL | Energipåfyll for deg som driver med gaming!

11, januar 2022 3 minutters lesetid

G FUEL | Energipåfyll for deg som driver med gaming!

Endelig kan du bestille G FUEL i Norge!

Mange norske gamere har de siste årene savnet muligheten for å kunne bestille G FUEL fra en norsk nettbutikk. Vi ønsket å gjøre noe med saken, og har derfor samlet en rekke produkter fra G FUEL i sortimentet vårt. 

Tollfritt & 1-3 dagers levering

Velg mellom 60+ ulike tubs med deilige smaker. 

Kjøp G FUEL 100% tollfritt og med 1-3 dagers leveringstid.

Se alle 60+ G FUEL tubs her.


Gaming krever fullt fokus, og det er ikke uvanlig at man blir sittende mange timer foran skjermen. Da er det ikke uvanlig å føle seg trøtt eller sliten etter en stund, og mange merker at både reaksjonstid og evnen til å fokusere synker i takt med blodsukkeret.

Om du savner muligheten for raskt energipåfyll mens du gamer, kan G FUEL eller X-Gamer være en fin løsning.

Hva er G FUEL?

G FUEL er en energidrikk som blir produsert av Gamma Labs. Dette New York-baserte selskapet fokuserer på å lage energidrikkblandinger for deg som driver med gaming.

Ingrediensene som brukes er nøye utvalgt, og kan øke både reaksjonstid og konsentrasjonsevne. Produktene leveres i praktiske «tubs» som inneholder pulver nok til flere titalls serveringer, og kan enkelt blandes ut med vann i en shaker. 

GFuel Tub med smak av iste

Hva slags ingredienser finnes i G FUEL?

Eksakte ingredienser i G FUEL produktene står oppført som bilde på produktsiden i butikken. I vårt sortiment finner du over 60 ulike tubs, der smak og andre faktorer kan variere.

For komplett oversikt over hva G FUEL inneholder, anbefaler vi deg derfor å se på ingredienslisten på det spesifikke produktet du ønsker å bestille.

Det er mulig å bestille G FUEL uten tilsatt sukker, og i disse produktene er det få kalorier per servering. Samtidig er det tilsatt en rekke antioksidanter og vitaminer som kroppen har behov for.

G FUEL inneholder også ingredienser som er kjent for å ha en oppkvikkende effekt. Energidrikken kan inneholde koffein og taurin, som er vanlige ingredienser i energidrikker.

Er G FUEL trygt?

Ja, så lenge du inntar G FUEL på en forsvarlig måte og ikke overskrider anbefalt mengde, er det trygt å drikke produktene. Er du gravid, ammende eller har høyt blodtrykk, bør du ikke bruke G FUEL – på lik linje med andre energidrikker.

Har du andre medisinske tilstander eller sykdommer, råder vi deg til å forhøre deg med en lege før du inntar G FUEL eller noen annen energidrikk.

Hvem passer G FUEL for?

G FUEL passer perfekt for alle som driver med gaming, enten du driver med e-sport på hobby-basis eller er semi-profesjonell. Entusiastiske gamere som ønsker å yte best mulig, er avhengig av full konsentrasjon over lengre tidsperioder.

Andre som ønsker en oppkvikkende energidrikk kan imidlertid også få glede av G FUEL. Selv om energidrikken er skreddersydd for deg som driver med gaming, kan den også være nyttig i andre situasjoner som krever mye fokus eller årvåkenhet.

G Fuel Tub med bakgrunn

Er G FUEL lovlig i Norge?

Ja, produktene vi tilbyr er av en utbedret ny formel fra Gamma Labs som er tilpasset og godkjent for distribusjon på det europeiske markedet. 
Alle produkter fra G FUEL som selges hos oss viser til ingredienser som følger reglmenetet til legemiddelverket og mattisynets siste oppdaterte positivliste. 
Alle tubs som sendes fra vårt lager kommer med norske etiketter og en doseringsbeskrivelse som følger norsk lov.

Du kan derfor handle med god samvittighet, og fritt velge de produktene du ønsker fra sortimentet vårt.. 

Bestill G FUEL i dag – vi tilbyr rask levering uten tollkostnader!

Vi har et spennende utvalg av G FUEL for norske kunder, og du kan velge mellom 60+ ulike tubs med deilige smaker. Du kan se utvalget her

Bestill G FUEL hos oss i dag, og se frem til hurtig leveranse uten å måtte betale toll!

Simon Skaar
Simon Skaar