G FUEL - Energidrikken for gamere!

Publisert av Simon Skaar den

ENDELIG KAN DU BESTILLE G FUEL I NORGE!

Mange norske gamere har de siste årene savnet muligheten for å kunne bestille G FUEL fra en norsk nettbutikk med ønske om raskere levering og tollfritak. Vi har gjort noe med dette og har derfor samlet en rekke produkter fra G FUEL i sortimentet vårt. 

TOLLFRITT & 1-3 DAGERS LEVERING

Dette betyr at du nå slipper å bestille fra utlandet som tidligere medførte en ventetid på flere uker og de dyre ekstra kostnadene som måtte betales ekstra når varene ankom Norge.
.
Du slipper alt dette nå som du kan velge mellom 60+ ulike tubs med deilige smaker som blir levert på 1-3 virkedager og helt uten ekstra toll og avgifter!

SE ALLE 60+ G FUEL TUBS HER.


Gaming krever fullt fokus, og det er ikke uvanlig at man blir sittende mange timer foran skjermen. Da kan man ofte føle seg trøtt og sliten etter en stund, og mange merker at både reaksjonstid og evnen til å fokusere synker.

Om du savner muligheten for raskt energipåfyll mens du gamer, kan G FUEL eller X-GAMER være en fin løsning da begge varianter er populære og utviklet for gamere.

HVA ER G FUEL?

G FUEL er en energidrikke som kommer i mange smaksvarianter og er spesielt utviklet for og blitt en favoritt blant gamere.

Ingrediensene som brukes er nøye utvalgt, og kan øke både reaksjonstid og konsentrasjonsevne. Produktene leveres i praktiske «tubs» som inneholder pulver nok til flere titalls serveringer, og kan enkelt blandes ut med vann i en shaker. 

GFuel Tub med smak av iste

HVA SLAGS INGREDIENSER FINNES I G FUEL?

Eksakte ingredienser i G FUEL produktene står oppført på produktsiden i nettbutikken og på produktets medfølgende etikett på norsk. I vårt sortiment finner du over 60 ulike tubs, der smak og andre faktorer kan variere.

For komplett oversikt over hva G FUEL inneholder, anbefaler vi deg å se på ingredienslisten på det spesifikke produktet du ønsker å bestille.

G FUEL er sukkerfritt og innehar få kalorier per servering. Samtidig er det tilsatt en rekke antioksidanter og vitaminer som kroppen har behov for.

Energidrikken kan inneholde koffein og taurin, som er vanlige ingredienser i energidrikker som gir en oppkvikkende effekt.

ER G FUEL TRYGT?

Ja, men inntaket bør tas med måte, og du bør ikke overgå anbefalt mengde som står på medfølgende etikett. Gravide, ammende eller de med høyt blodtrykk bør ikke bruke G FUEL – på lik linje med andre energidrikker.

Har du andre medisinske tilstander eller sykdommer, råder vi deg til å forhøre deg med en lege før du inntar G FUEL eller noen annen energidrikk.

HVEM PASSER G FUEL FOR?

G FUEL passer perfekt for alle som driver med gaming, enten du driver med e-sport på hobby-basis eller er semi-profesjonell. Entusiastiske gamere som ønsker å yte best mulig, er avhengig av full konsentrasjon over lengre tidsperioder.

Andre som ønsker en oppkvikkende energidrikk kan imidlertid også få glede av G FUEL. Selv om energidrikken er i hovedsak utviklet for gaming, kan den også være nyttig i andre situasjoner som krever mye fokus eller årvåkenhet.

G Fuel Tub med bakgrunn

ER G FUEL LOVLIG I NORGE?

Ja, produktene vi tilbyr er av en utbedret ny formel fra Gamma Labs som er tilpasset og godkjent for distribusjon på det europeiske markedet.
Alle produkter fra G FUEL som selges hos oss viser til ingredienser som følger reglementet til legemiddelverket og Mattilsynets siste oppdaterte reguleringer.
Alle tubs som sendes fra vårt lager kommer med norske etiketter og en doseringsbeskrivelse som følger norsk lov.

Du kan derfor handle med god samvittighet, og fritt velge de produktene du ønsker fra sortimentet vårt. 

BESTILL G FUEL I DAG – VI TILBYR RASK LEVERING UTEN TOLLKOSTNADER!

Vi har et spennende utvalg av G FUEL for norske kunder, og du kan velge mellom 60+ ulike tubs med deilige smaker. Du kan se utvalget her

Bestill G FUEL hos oss i dag, og se frem til hurtig leveranse uten å måtte betale toll!

Nyere artikler →

Artikler

RSS

Utlandet eller Norge- Hvor er det billigst å handle?

Av J M

Når man handler produkter fra en norsk butikk med varer importert fra utlandet kan ofte prisene oppleves som noe høye sammenlignet med utenlandske butikker, men...

Les mer

Hvem er egentlig MrBeast?

Av J M

MrBeast's virkelige navn er Jimmy Donaldson og er en mega populær YouTuber og filantrop kjent for sine overdådige og ofte veldedige stunt. Han fikk betydelig...

Les mer